Lillafüredi  Állami  Erdei  Vasút

A Lillafüredi Kisvasútért Alapítvány weboldala

 

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2024. július 13-án szombaton ismét különvonatot indít Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára.
A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció a
kisvasut @ eszakerdo.hu e-mail címen.


Az esemény plakátja itt érhető el.

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. május 25-én rendezi meg a lillafüredi kisvasút kisvasúti napját. A program keretében különvonatok indulnak a menetrend szerinti vonatok által nem járt Mahócai szárnyvonalra. A résztvevők Mahóca és Andókút környékén egyéni programlehetőségek közül választhatnak. Érdemes elsétálni a Varbói-tóhoz, piknikezni az Andókúti forrástó partján, de kicsit hosszabb túra keretében Lillafüred felé is kirándulhatunk, vagy bejárhatjuk a szárnyvonal néhai, Farkasgödör-Örvénykőig vezető szakaszát is. Andókúton a rendezvény idején bográcsgulyás várja az arra előzetesen regisztráló utasokat.
A programra jelentkezni a
kisvasut @ eszakerdo.hu e-mail címen lehet a felnőtt és gyermek utasok számának, valamint az ebéd igénynek a megadásával.


Az
esemény plakátja itt érhető el.

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. idén ismét megrendezi korábbi években nagy sikert aratott Pirostojás Expressz rendezvényét. A program keretében ezúttal Garadna végállomásra, illetve a Garadna Grundra várjuk a kicsiket és szüleiket március 30-án szombaton.
A 10.30-tól 16.35-ig tartó rendezvény keretében tojáskereséssel, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, selfie géppel és egyéb meglepetésekkel készülnek a szervezők. Az esemény fénypontja a Mikulásvonat sztárjának fellépése lesz - a méltán népszerű Galiba Társulat a Ludas Matyival várja az érdeklődőket, a nap folyamán két alkalommal. A Pirostojás Expressz 10.15 órakor indul majd Miskolc-Dorottya utca állomásról, de a rendezvény a további menetrend szerinti LÁEV-járatokkal, vagy egyénileg is megközelíthető.
A 10.15-kor induló vonaton való utazás előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezés ímélben a
kisvasut @ eszakerdo.hu címen.
Minden érdeklődőt szeretettel vár a szervező ÉSZAKERDŐ Zrt. és az Unisport!

 

Az esemény plakátja itt érhető el.

 esemenynaptar k

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. meghirdeti két erdei vasútján megrendezni tervezett 2024. évi programjait. Az egyes rendezvények részletes programkiírása 2-4 héttel a tervezett események előtt lesz elérhető a társaság honlapján. A rendezvények egy része előzetes regisztrációhoz kötött.

Letöltés: ITT

 
2024 január 27. szombat.
A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció!Az esemény plakátja itt érhető el.