Lillafüredi  Állami  Erdei  Vasút

A Lillafüredi Kisvasútért Alapítvány weboldala

 A közeli nőnap alkalmából 2024. március 9-én szombaton minden kedves Hölgy utasát kedvezményes utazási lehetőséggel várja a Lillafüredi Állami Erdei Vasút. A menetrend szerinti járatok számukra 800 forintos napijegy váltása mellett korlátlan számban igénybe vehetők. A LÁEV téli kínálata szerint napi négy járatpár szolgálja az utasokat, az aktuális menetrend elérhető a társaság honlapján.

A tájékoztató itt olvasható.

 

A lillafüredi és a pálházi erdei vasutak idén is kedvezményes utazási lehetőséggel várják gyermek utasaikat a május 28-i Gyermeknapon. A 14 év alatti gyermek utasok e napon 700 forintos napijegy váltása mellett korlátlat számú utazásra jogosultak a menetrend szerinti járatokon.

A tájékoztató itt olvasható.

 

A közeli nőnap alkalmából 2023. március 11-én szombaton minden kedves Hölgy utasát kedvezményes utazási lehetőséggel várja a Lillafüredi Állami Erdei Vasút. A menetrend szerinti járatok számukra 700 forintos napijegy váltása mellett korlátlan számban igénybe vehetők. A LÁEV téli kínálata szerint napi négy járatpár szolgálja az utasokat, az aktuális menetrend elérhető a társaság honlapján.
A program plakátja itt tekinthető meg.

A vonataink a mai napon (2023.01.22) a Dorottya utca-Lillafüred állomások között közlekednek!!!

Figyelje oldalainkat vagy a vasútszemélyzettől kérjen tájékoztatást!

Amint változás történik, azonnal jelezni fogjuk!