Lillafüredi  Állami  Erdei  Vasút

A Lillafüredi Kisvasútért Alapítvány weboldala

 

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. ez évben is megrendezi hagyományos szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton. A vadászati érdekességeket felvonultató program mellett a szombati programnapon vezetett erdei túrán is részt vehetnek az arra vállalkozók. A programra gyermekeket és felnőtteket egyaránt várunk. A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció.

A részletes programkiírás itt érhető el. 


Az ÉSZAKERDŐ Zrt. idén is megrendezi hagyományos nagy sikerű rendezvényét, a pálházi Szarvasbőgés-hallgató vonatozást. Az érdeklődők számára ezúttal két estén is lehetőség nyílik a gímszarvas nászának megfigyelésére és a vadászattal kapcsolatos érdekességek megismerésére. A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímre küldött jelentkezésében kérjük adja meg, hogy hány felnőtt és hány gyermek utassal, valamint, hogy a pénteki, vagy a szombati napon kíván részt venni a programon.


A részletes programkiírás itt érhető el.


Az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2023. augusztus 26-án szombaton ismét különvonatot indít Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára. Vendégeink vezetett programunk keretében ellátogathatnak a Mahócai méneshez, de Andókút és Mahóca környéke számtalan egyéni kikapcsolódási lehetőségeket is kínál az odalátogatóknak. A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció.

A részletes programkiírás itt érhető el.

 

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. 2023. július 15-én szombaton ismét különvonatot indít Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára. Vendégeink számára többségében egyéni kikapcsolódási lehetőségeket kínálunk Andókút és Mahóca környékén. A programon való részvétel feltétele az előzetes regisztráció.

A részletes programkiírás itt érhető el.
Az ÉSZAKERDŐ Zrt. a világjárvány miatti kihagyás után idén ismét csatlakozik a Múzeumok éjszakája programsorozathoz. A Lillafüredi Állami Erdei Vasút Miskolc-Dorottya utca – Lillafüred, valamint Lillafüred és Garadna között esti vonatközlekedéssel, valamint a Herman Ottó Múzeum lillafüredi programjához való csatlakozással várja kedves vendégeit.