Lillafüredi  Állami  Erdei  Vasút

A Lillafüredi Kisvasútért Alapítvány weboldala

 

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kísérőrendezvényeként ez évben is megrendezi hagyományos szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton. A vadászati érdekességeket felvonultató program mellett vezetett erdei túrán is részt vehetnek az arra vállalkozók. A programra gyermekeket és felnőtteket egyaránt várunk.


A részletes programkiírás IDE, míg a program plakátja IDE kattintva érhető el.

 

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. idén is megrendezi hagyományos Szarvasbőgés-hallgató vonatozását a Pálházi Állami Erdei Vasúton. A rendezvényre ezúttal az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás jegyében kerül sor. A programon való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, melyet érdemes mielőbb megtenni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímél címre küldött levéllel.
A tájékoztató itt olvasható.

 


A rendezvényre az előzetes regisztráció alapján minden hely elkelt. További jelentkezéseket csak lemondások esetén fogadunk el.

 

 

Az ÉSZAKERDŐ Zrt. idén is megrendezi a Pálházi Állami Erdei Vasúton a népszerű Szarvasbőgés-hallgató vonatozását. A rendezvényen való részvétel - tekintettel a járványügyi előírásokra - csak korlátozott számban lehetséges, valamint az utasoknak kötelező a száj és az orr eltakarása. A rendezvényen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ímélcímen lehet megtenni a kívánt programnap, ill. a részt vevő felnőtt és gyermek utasok számának megadásával.
 

A program plakátja itt tekinthető meg.

 

 

 

Jelentkezz mielőbb, mert csak korlátos számban vannak helyeink!
Regisztráció: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A program keretében 3 db (!) fával rakott teherkocsiból és 1 db személykocsiból álló fotósvonat közlekedik majd a vonalon.

 

A program plakátja itt tekinthető meg.

A programismertető itt olvasható.

 

 

Forgalmi engedélyt felmutató utasainkat idén is kedvezményes utazási lehetőséggel várjuk a LÁEV és a PÁEV menetrend szerinti járatain a 2019. szeptember 22-i autómentes napon!


A program plakátja itt tekinthető meg.